TYROLIT er blant verdens ledende produsenter av bundede slipe-, kappe-, bore- og avretterverktøy samt maskiner til byggeindustrien.


Familieselskapet i Swarovski-gruppen med hovedkontor i Schwaz i Tirol ble grunnlagt i 1919 og har i dag over 4.500 ansatte ved 29 produksjonssteder i 11 land fordelt på 5 kontinenter. TYROLIT produserer rundt 80 000 forskjellige produkter innen forretningsområdene Metall og presisjon, Industrifaghandel, Bygg og Stein – keramikk – glass. Produktene tilbys til kunder over hele verden gjennom 37 distribusjonsselskaper og andre distributører i 65 land. TYROLITs produkter sliper, kapper og borer et stort mangfold av produkter uansett hardhet takket være avansert teknologi fra Tirol. Ekspertene hos TYROLIT er kjent for å mestre alle mulige typer utfordringer og er attraktive partnere når nye og innovative løsninger skal utvikles.

Familievirksomhet siden 1919

Som del av den dynamiske Swarovski-gruppen har TYROLIT den uavhengigheten som er nødvendig for også å kunne oppnå også langsiktige virksomhetsmål. Vi i TYROLIT er opptatt av å skape begeistring både hos interne og eksterne målgrupper, og vi ønsker å inngå pålitelige, partnerskapsbaserte og langsiktige samarbeidsrelasjoner. Vi optimaliserer derfor stadig produkt- og servicekvaliteten og tilpasser forretningsprosessene våre løpende etter endrede behov i markedet. Investering i forskning og utvikling, i utdanning og videreutdanning av egne medarbeidere samt i teknologiske forbedringer er viktige områder for ledelsen i TYROLIT. Ved innføring av et globalt styringssystem for forsyningskjeden er kundene sikret levering til rett tid hvor som helst i verden. Siden 1919 har den bærekraftige ressurshåndteringen, sikringen av et trygt arbeidsmiljø og overholdelsen av lovpålagte krav bidratt til en positiv forretningsutvikling.

TYROLIT tilbyr kundene sine økonomisk gunstige og miljøvennlige løsninger innenfor fire forretningsområder. Med en global tilstedeværelse og et team bestående av erfarne applikasjonsteknikere kan TYROLIT i tillegg tilby aller høyeste servicekvalitet.