Tjeneste for forhandlere

Presentasjonssystem

 

Selg produktene dine i stedet for å oppbevare dem på lageret.

Et intelligent presentasjonssystem kan være ditt første salgsfremstøt.Tyrolit tilbyr alle typer fleksible presentasjoner som forklarer våre fargemerkinger og våre ulike kvalitetskategorier.

Det er et svært fleksibelt system. Du kan bruke det selv om du ønsker å beholde ditt eget presentasjonssystem, fordi de fleste skiltene er festet med magnetlister.

Skiltene kan også enkelt kuttes ned til riktig størrelse. Dersom du vil vite mer om dette, kan du spørre en kontaktperson hos Tyrolit.

TYROLIT handelsakademi

 

Jo mer du vet, jo mer selger du

Tyrolit handelsakademi er et opplæringsprogram for våre partnere. Målet er klart – øke kunnskapen om industrislipemidler for å skape et sterkt fundament for høyere omsetning og bedre lønnsomhet. Opplæringen er inndelt i tre ulike trinn, og den inneholder også sikkerhetsopplæring. Trinnene dekker all områder: Fra ren

grunnkunnskap om produktene til et trinn for viderekomne som tar for seg hvordan man selger løsninger. Alle deltakere blir sertifisert og får et kursbevis.

Når du vet hvordan du skal selge Premium-produkter ut fra en verdidiskusjon, stiger muligheten for økt fortjeneste samtidig som du unngår diskusjon om pris. Opplæringen viser deg hvordan du kan gå frem. Gjennom overbevisende produktivitetsanalyser og tilhørende beregninger for å spare kostnader, vil du også oppnå større kundelojalitet. Et annet resultat av vår akademi-opplæring er høyere omsetning, som du oppnår ved å vite hvordan du skal selge verdier og hvordan du kan presentere resultater på en overbevisende og

profesjonell måte. Ta kontakt med din representant for mer informasjon.

NexMart

 

Skaff deg TYROLIT-verktøy via Europas ledende bransjeplattform – nexMart er den uavhengige forhandlerportalen som drives og videreutvikles i fellesskap av bransjen og handelsvirksomheter. Den primære målsetningen til nexMart er å realisere økonomiske fordeler for alle deltakere.

Alle som bruker nexMart kan senke driftskostnadene bærekraftig langs hele verdikjeden. Portalen er en nøytral bestillingsformidler mellom forhandlere og leverandører i bransjene verktøy, beslag, jernvarer, hageredskaper og tekniske behov.

Til portalen