Om metall/presisjon

Produktsortimentet til TYROLIT innen forretningsområdet Metall og presisjon omfatter høyteknologiske verktøy for mange ulike bruksområder – fra presisjonsbearbeiding av motorer og girkasser til fremstilling av kappeskiver med diametre inntil 2 000 mm for stålindustrien. I tillegg leverer TYROLIT skreddersydde totalløsninger for kundespesifikke bruksområder.

 


Fremgangsrike bedrifter forventer både et utmerket produkt og prosesskunnskaper av sine partnere sammen med omfattende rådgivningstjenester for sine ulike behov. Men fokus på produksjon og levering av verktøy med høy kvalitet er ikke nok.

  • Et team av eksperter med mange års bransjeerfaring innen forretningsområdet Metall og presisjon står klar til å hjelpe deg med spørsmål og råd. Med vår omfattende prosesskompetanse kan vi tilby bærekraftige løsninger som oppfyller de høye tekniske og økonomiske forventningene til kundene våre.
  • 62 medarbeidere over hele verden er engasjert i vår applikasjonsteknikk med å løse løpende lokale kundekrav. Alle medarbeiderne i de ulike landene har tett kontakt med hovedkontoret i Østerrike hvor de får kompetent hjelp innen alle fagområder.