Forlaget

TYROLIT Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G. setter pris på at du besøker nettstedet og viser interesse for produktene våre. Det kan hende du blir bedt om å oppgi personlige opplysninger. Det er frivillig å svare på disse spørsmålene. Alle personlige opplysninger som samles inn på nettstedet til TYROLIT Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G., blir bare lagret og behandlet i forbindelse med personlig rådgivning og utsendelse av produktinformasjon eller tjenestetilbud. TYROLIT Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G. behandler opplysningene dine i tråd med gjeldende juridiske personvernforskrifter.


Med enerett
Tekst, bilder, grafikk, lyd, animasjoner og video og oppstillingen av disse på TYROLIT-nettstedet er underlagt opphavsrett og andre lovbestemmelser. Innholdet på nettstedet kan ikke kopieres, formidles, endres eller gjøres tilgjengelig for tredjeparter til kommersielle formål.

 

Varemerker
Med mindre noe annet er oppgitt, er alle varemerkene på TYROLIT-nettstedet registrerte varemerker. Dette gjelder spesielt TYROLIT-merker, -navneplater, -firmalogoer og emblemer.

 

Ansvarsfraskrivelse
Dette nettstedet er utarbeidet med stor omhu. Til tross for dette kan Tyrolit – Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G. ikke garantere at informasjonen på nettstedet er feilfri og nøyaktig.  Tyrolit – Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G. fraskriver seg alt ansvar for direkte eller indirekte skader som et resultat av bruken av dette nettstedet.

Du finner også koblinger til andre nettsider på disse nettsidene. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har noen mulighet til å påvirke innholdet på sidene det kobles til, eller utformingen av dem. Vi kan derfor ikke garantere at informasjonen på disse sidene er oppdatert, korrekt, fullstendig eller av tilstrekkelig kvalitet. På grunnlag av dette distanserer vi oss herved fra alt innhold på disse sidene. Denne erklæringen gjelder alle koblinger på nettstedet vårt til eksterne nettsider og innholdet på disse.

 

Ingen lisens
Tyrolit – Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G. ønsker å tilby deg et innovativt og informativt nettsted. Vi håper du setter like stor pris på nettstedet vårt som det vi gjør. Alt åndsverk på nettstedet, som patenter, varemerker og opphavsrett er lovbeskyttet. Dette nettstedet gir ingen lisens til bruk av åndsverk tilhørende TYROLIT eller tredjeparter.

 

Google Analytics
Dette nettstedet benytter Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker såkalte "Cookies" (informasjonskapsler), som er tekstfiler som lagres på datamaskinen din og muliggjør analyse av din bruk av nettstedet. Informasjonen om din bruk av dette nettstedet som lagres i informasjonskapselen, blir vanligvis sendt til en av Googles servere i USA og lagret der. Ved aktivering av IP-anonymisering på dette nettstedet blir IP-adressen din forkortet av Google i forkant i medlemsstater i EU eller i andre land som har undertegnet EØS-avtalen. Bare unntaksvis overføres hele IP-adressen til en av Googles servere i USA og forkortes der. Google benytter disse opplysningene på oppdrag fra de nettstedsansvarlige for å vurdere bruken din av nettstedet, for å lage rapporter om aktiviteten på nettstedet og for å kunne yte andre tjenester forbundet med nettsteds- og Internett-bruk overfor de nettstedsansvarlige. IP-adressen som overføres i forbindelse med Google Analytics, sammenholdes ikke med andre opplysninger fra Google. Du kan forhindre at det lagres informasjonskapsler ved hjelp av en innstilling i nettleseren din. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du da ikke vil kunne benytte alle funksjoner på nettstedet fullt ut. Du kan i tillegg hindre at det samles inn opplysninger med informasjonskapsler om din bruk av nettstedet (inkl. IP-adressen din) for Google og at Google bearbeider disse opplysningene, ved at du laster ned og installerer nettlesertillegget som er tilgjengelig via denne koblingen (tools.google.com/dlpage/gaoptout). Mer informasjon om bruksbetingelser og personvern finner du på www.google.com/analytics/terms/de.html og påwww.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. Vi gjør oppmerksom på at Google Analytics er utvidet med koden "gat._anonymizeIp();" på denne nettsiden for å sikre en anonymisert registrering av IP-adresser (såkalt IP-maskering).

 

Opplysninger i henhold til østerriksk lov om E-Business

Innehaver: Tyrolit - Schleifmittelwerke Swarovski AG & Co. K.G.
Adresse: Swarovskistrasse 33
6130 Schwaz
Østerrike
Telefon: +43 (0) 5242 / 606-0
Faks: +43 (0) 5242 / 63398
Organisasjonsnummer: FN 23414h
UID-nr.: ATU36986605
Verneting: Handelsgericht Innsbruck
Fagavdeling: Stein og industrikeramikk
DVR-nummer:0003166