Det er flere grunner til vår suksess. En av de viktigste er menneskene som jobber hos TYROLIT.

Som tekonologivirksomhet med global tilstedeværelse byr vi på attraktive tilbud og utviklingsmuligheter for elever og studenter, nyutdannede, yrkeserfarne og ledere. Som en global tekonologivirksomhet har vi mange attraktive tilbud og utviklingsmuligheter for elever og studenter, nyutdannede, personer med yrkeserfareing og ledere. Som en prisbelønt lærlingebedrift utdanner vi hvert år fremtidens talenter og overfører erfaringen vår til neste generasjon. Har dette vekket interessen din? Da sender du oss en søknad!

Ledige stillinger

Elever og studenter

Hos oss kan elever og studenter samle sine første arbeidserfaringer og gjøre seg kjent med de mange aspektene ved slipemidler. Feriejobbing eller praksisjobb er et første skritt inn i arbeidslivet og kan vise vei for en fremtidig karriere.

Nyutdannede

Er skoletiden tilbakelagt og studiene avsluttet, og nå leter du etter en utfordrende jobb? Da er TYROLIT riktig sted for deg. Hos TYROLIT ser vi hele mennesket. Hvis du har riktige kvalifikasjoner, den riktige innstillingen og de riktige evnene, da passer du for oss – og vi for deg.

Yrkeserfaring

Fagkunnskap og erfaring spiller en viktig rolle i vår bransje. Det sikrer at kvaliteten innfris på alle områder og at den også stadig forbedres. Personer med yrkeserfaring er derfor spesielt velkomne hos oss. Det finnes muligheter for nyansettelse og avansement innenfor alle divisjonene. Gjennom videreutdanningsprogrammene våre oppnår våre ansatte både faglig og personlig videreutvikling.

Leder

Som leder er du ansvarlig for å definere virksomhetsmål og utarbeide strategier som for å oppnå målene. Du er derfor en viktig suksessfaktor for TYROLIT. Vi støtter deg gjerne i ledelsesarbeidet. Vi tilbyr aktuelle leder- og teamutviklingsprogrammer og attraktive karrieremuligheter.

Gå i lære hos TYROLIT

Som en prisbelønt lærlingbedrift har våre 4.300 medarbeidere over hele verden overført sin erfaring til unge talenter. Under utdannelsen bygger vi videre på neste generasjons sterke personlige sider. I de åtte ulike læreyrkene vi tilbyr følges lærlingene opp individuelt.

 

Mer informasjon: