Om Stein – Keramikk – Glass

De skreddersydde diamantverktøyene og slipeløsningene innen forretningsområdet Stein – keramikk – glass overbeviser gjennom enestående ytelse og kvalitet. TYROLIT leverer et bredt spekter av produkter som oppfyller alle kundekrav. Sortimentet omfatter produkter for kapping, kalibrering, polering og profilering av naturstein og imitert stein samt keramikk- og glassmaterialer.

Den italienske filialen i Thiene (VI), TYROLIT Vincent, er det globale senteret for forretningsområdet Stein – Keramikk – Glass. Der er også ett av hovedproduksjonsanleggene plassert. Ytterligere produksjonsanlegg finnes i Brasil, Østerrike, Tsjekkia og Kina.

I tillegg disponerer forretningsområdet Stein – Keramikk – Glass direkte markedsavdelinger i 13 land og distributører i en mengde andre land.

Et ekspertteam med årelang bransjeerfaring fra målindustriene står klar til å hjelpe deg med spørsmål og råd. Med vår omfattende prosesskompetanse kan vi tilby bærekraftige løsninger som oppfyller de høye tekniske og økonomiske forventningene til kundene våre.